Istoria noastră

Cândva, poveștile începeau doar după ”A fost odată ca niciodată”. Astăzi, ele încep după nașterea unei idei. Sau, cum a fost cazul nostru, a unei fetițe.

Constantinescu Oana / DIRECTOR

ㅤㅤBUSINESS DE FAMILIE Urban Corner a apărut la puțin timp după venirea pe lume a fiicei mele, Olivia, dintr-o dorință simplă: voiam ca aceasta să îmbrace rochițe frumoase, de calitate, diferite față de ce se găsește pe piața din România. Colecțiile pentru copii au evoluat o dată cu înaintarea micuței în vârstă, dar și cu mărirea familiei cu încă un membru, Vladimir.

 

ㅤㅤAcest lucru ne-a condus la crearea de noi piese, pentru băieți și bebeluși. Și pentru că mămicile din comunitatea noastră s-au îndrăgostit iremediabil de munca noastră, cererile pentru elemente vestimentare de damă nu au întârziat să apară. Urban Corner a progresat, așadar, dependent de nevoile noastre familiare și în strânsă legătură cu cele ale clienților noștri. MATERIALE NATURALE 100% Materialele folosite sunt doar in, bumbac și vâscoză, toate naturale 100%, prietenoase cu pielea delicată a copiilor și respectând standardele de exigență ale adulților.

 

ㅤㅤProdusele noastre se adresează în principal copiilor cu vârsta între 0 și 6 ani, dar la cerere putem coase și pentru cei mari. Modele sunt inspirate, dar și gândite de la zero de către mine, și prind viața în mâna echipei care îmi este alături: un tehnician tiparist, croitoresele și fotograful, care realizează cele mai drăguțe poze.

 

Welcome to my corner, my urban corner!

RETURNARE

100% garanție de returnare a banilor

TRANSPORT GRATUIT

Transport gratuit pentru toate comenzile
de peste 499 RON

24/7 SUPORT

Live rapid și un bun suport 24/7.